Koelkast verhuizing

LAAT SMARAGD HET REGELEN

Een verhuizing, of aankoop vanwege een defect apparaat: soms bent u gewoon aan een nieuwe koelkast toe. U bent zuinig op uw witgoed – natuurlijk, want het gaat over kwetsbare, dure en onmisbare gebruiksvoorwerpen. Na verhuizing of nieuw aankoop wilt u er gewoon gebruik van maken. Daarom is een zorgvuldig veilig transport een eerste vereiste, zodat uw koelkast, koelvriescombinatie of vrieskist veilig overkomt. Smaragd Express kan hiervoor zorgen. Onze flexibele, voordelige en snelle verhuizers nemen verantwoordelijkheid voor uw spullen, net zoals u er zuinig op bent. Transport van alle witgoed vereist zorgvuldige handelingen. Eerst de voorraad leegmaken en tijdelijk geïsoleerd opslaan, condenswater verwijderen. Rustig en zonder schokken verticaal vervoeren, zorgvuldig vermijden om de roosters van warmtewisselaar aan te raken. Daarna een etmaal rustig de koelvloeistof tot rust laten komen in het koelsysteem.

Dergelijk vervoer is misschien een flinke klus voor u: voor ons is het een kleinigheid. Wij dekken de koelkast, vriezer of koelvriescombinatie af in de verhuisbus. We bus het apparaat stevig vast aan de wand. Daarna vervoeren we de koelkast desgewenst over de trap naar een etage, als dat op bestemming nodig is.

  Dennis BaltesMej MulderElly BrasserNataschaStephanieSophia Gulmetov
 • Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf!Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov