Keuken transport

Voordelig uw keuken verhuizen

Hebt u een nieuwe keuken besteld en hebt u de keuze voor eigen transport in plaats van door de fabrikant? Ook dan wilt u natuurlijk dat uw waardevolle vracht voorzichtig wordt vervoerd. Nieuwe keukens hebben bijna altijd een lange levertijd. Als betalende klant wacht u misschien al een hele tijd op de bestelde keuken. Daarom hebt u er belang bij, dat het keuken transport keurig en zeker ook snel verloopt. Het tijdstip van afleveren is van wezenlijk belang in verband met de montage en aansluiting. In onze planning spelen we daarop in. We plannen het transport zo dat de monteurs daadwerkelijk op het gewenste tijdstip kunnen gaan plaatsen. Onder onze diensten valt ook het demonteren en transporteren. Vraag ernaar.Keuken demontage

Het team van Smaragd Express heeft ruime ervaring met het vakkundig en professioneel demonteren van alle soorten keukens. Keukens met granieten of betonnen aanrechtbladen zijn voor ons geen enkel probleem, deze worden door ons op de juiste wijze uit elkaar gehaald en getransporteerd. Heeft u een gebruikte keuken gekocht en bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat de keuken voor u netjes uit elkaar haalt en transporteert naar uw adres. Vraag dan direct een offerte bij ons op, zodat u direct kunt zien dat wij dit tegen een zeer scherp tarief doen.


Keuken montage

Indien u uw keuken door ons ook weer in elkaar wilt laten zetten, dan is dat ook mogelijk. Het team van Smaragd Express heeft ruime ervaring met het vakkundig monteren van alle soorten keukens. Uiteraard gebeurt dit zeer zorgvuldig en zonder beschadigingen. Wij gaan pas weg nadat u volledig tevreden bent met het resultaat. Vraag direct een offerte aan.


Keuken opslag

Misschien is verbouwing nog niet zover, dat u de keuken kunt plaatsen en installeren. Dan is tijdelijke opslag mogelijk en wij zorgen ervoor dat u gerust kunt wachten terwijl uw nog ingepakte kwetsbare keuken op een veilige en schone plek staat.

Het vervoer van een exclusieve keuken dient met precisie te gebeuren. Ook bij grote keukens of lastige bestemmingen wilt u alle spullen op hun plek krijgen. Wij kijken goed naar de planning en verzorgen het transport van keukens van begin tot eind met moderne vervoershulpen en verhuismiddelen. Van inladen tot uitladen en afleveren.

Kwalitatief goede keuken transport

Met flexibiliteit en nauwkeurigheid garanderen wij een kwalitatief goede dienstverlening. Uw keuken vervoeren, liefst snel, maar ook zo voordelig mogelijk. Internet biedt tal van mogelijkheden en prijscategorieën. Waar wilt u zoeken? Smaragd Express biedt een aantal interessante opties.

Misschien hebt u een mooie gebruikte, maar degelijke keuken op de kop getikt via Marktplaats of een andere tweedehandssite? Of u kocht een toonzaalmodel, op voorwaarde dat zelf het keuken transport verzorgt. Dan wilt u natuurlijk precies weten wat het u kost. Vul daarvoor ons verhuisformulier voor meubelvervoer gedetailleerd in. Dan sturen we u daarna onze prijsopgave.

  Dennis BaltesMej MulderElly BrasserNataschaStephanieSophia Gulmetov
 • Prima bedrijf, zeer zeker aan te bevelen. Ze hebben een orgel voor mij van Hollandscheveld naar Meppel gebracht.
  Dennis Baltes
 • De mannen heben netjes me buffetkast van Vianen naar De Meern vervoert zonder problemen en me buffetkast staat weer netjes in me keuken.
  Mej Mulder
 • Bankstel kon de volgende dag al worden opgehaald bij de vorige eigenaar. Omdat het bankstel op de 1e etage niet door de deur kon, moest er daarna ook nog een tillift worden geregeld. Alles een week later super vlot, en op de afgesproken tijd vakkundig geregeld.
  Denken met je mee en komen hun afspraken na, en dat alles voor een zeer redelijke prijs. Kortom een top bedrijf die ik bij iedereen die vervoer nodig heeft van harte kan aanbevelen. Ga zo door jongens!
  Elly Brasser
 • Een grote kast, bed met twee nachtkastjes en tafeltje verhuist. En betaalbaar!! Correctheid van de medewerkers, goede terugkoppeling en goede planning!
  Natascha
 • Ze hebben mijn piano verhuisd en met een verhuislift op de etage gebracht. Ik raad ze echt bij iedereen aan. Top bedrijf! Ze zijn super snel met offerte verzending, transparant en duidelijk.
  Stephanie
 • Ik heb een eethoek laten vervoeren via Smaragd express en ik ben heel tevreden over hun service. Goede communicatie via mail en telefoon en aardige mensen . Helemaal top!
  Sophia Gulmetov